WELLO2 CARE HYVINVOINTILAITE

228,01 €
228,01 € / kpl

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 kpl
Tuotenumero (Muu) 6430058490005

Pakkaus: WellO2-laite (+kansi ja kori), jalusta ja virtajohto, 3 suukappaletta, nenämaski, hengityssäädin, jatkoletku, käyttöohje.

WellO2-hyvinvointilaite hengitysteiden hyvinvointiin. Jos kärsit hengitysvaikeuksista tai pinnallisesta hengityksestä, kuorsaat, olet ikääntynyt tai urheilija tai käytät ääntä ammatikseksesi, tämä laite voi olla hyödyllinen sinulle. Laite avaa ja kosteuttaa hengitysteitä sekä vahvistaa hengityslihaksia, laitteessa  on säädettävä hengitysvastus. WellO2-laite on helppo ja turvallinen käyttää, sillä kaksoiskuorirakenne varmistaa tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä ja suojaa kuumalle vedelle altistumiselta. Takuuaika 2 vuotta.

Laite sopii käytettäväksi päivittäin hengitysteiden kunnon ylläpitoon ja parantamiseen, tai satunnaisesti hengitysvaikeuksien ilmaantuessa. Laitteeseen lisätään vesi ja säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus sekä höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään sisään laitteen tuottamaa höyryä. Katso tarkemmat ohjeet pakkauksessa olevasta käyttöohjeesta.