Sinkki Asetaatti lakritsi 60 tabl

12,21 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 9104196

Markkinoija

Vitabalans Oy

Sinkkiasetaatti lakritsinmakuisessa imeskelytabletissa.



Annostelu:

Tehoannos:
Aikuisille 5–6 tablettia päivässä. Tabletti imeskellään 2 tunnin välein niin, että se liukenee hitaasti suussa noin 20 minuutin ajan. Käytä tehoannosta enintään 14 vuorokautta. Tehoannosta ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville.
Normaaliannos:
Aikuisille 1 tabletti päivässä.


Käyttötarkoitus:

Sinkki Asetaatti on hyvänmakuinen sinkkiasetaatti-imeskelytabletti vastustuskyvylle. Tabletin sinkki on 100 %:sti sinkkiasetaattia, joka on paras sinkin muoto imeskelytabletissa. Tehoannostus kannattaa aloittaa heti, kun vastustuskyky tarvitsee erityistä tukea. Makuvaihtoehtoina lakritsi ja minttu-mansikka.
Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.


Ainesosaluettelo:

Fruktoosi, makeutusaineet (ksylitoli, sukraloosi), täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (natriumkarboksimetyyliselluloosa), sinkkiasetaatti, lakritsijauhe (salmiakki), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).
Laktoositon, gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.