Nutridrink Mansikka 4X200 ml

13,03 €
16,29 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2485555

Markkinoija

Danone Oy

Kliininen ravintovalmiste. Nutridrink on runsaasti energiaa sisältävä, ravitsemuksellisesti täysipainoinen täydennysravintovalmiste. Käyttövalmis, pirtelömäinen täydennysravintojuoma. Gluteeniton ja vähälaktoosinen (<0,025 g/100 ml).



Annostelu:

Ainoana ravintona ja lisäravintona: ravinnontarpeen mukaan. 1-3 pulloa päivässä täydennysravintona, 5-7 pulloa ainoana ravinnonlähteenä, tai lääkärin/ravitsemusterapeutin ohjeiden mukaan.
Maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Tarjoa Nutridrink joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Joukkoon voi lisätä jääpaloja pitämään juoma kauemmin kylmänä. Hedelmiä ja marjoja lisäämällä Nutridrinkistä saadaan raikkaita välipaloja ja jälkiruokia.


Käyttötarkoitus:

Nutridrink on kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Se sopii käytettäväksi ainoana ravintona tai lisäravintona muun ruoan ohella. Sitä voidaan käyttää, jos normaali ruoka ei riitä täyttämään ravinnontarvetta. Sopii myös tyhjennysruokavalioon (muut maut paitsi kaakaonmakuinen).


Huomioitavaa:

Tärkeää: Ei suonensisäiseen eli parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3-6-vuotiaille. Ei sovellu galaktosemiasta kärsiville.


Ainesosaluettelo:

Vesi, maltodekstriini, lehmänmaidon proteiinit, sokeri, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), kaliumsitraatti, emulgointiaine (soijalesitiini), magnesiumkloridi, trikalsiumfosfaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi, koliinikloridi, väri (karmiinihappo), karotenoideja (sisältää soijaa) (ß-karoteeni, luteiini, lykopeeniuute tomaatista), kalsiumhydroksidi, natrium-L-askorbaatti, kaliumhydroksidi, ferrolaktaatti, sinkkisulfaatti, magnesiumhydroksidi, nikotiiniamidi, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, natriumseleniitti, mangaanisulfaatti, kalsium D-pantotenaatti, kromikloridi, D-biotiini, kolekalsiferoli, tiamiinihydrokloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, pyridoksiinihydrokloridi, syanokobalamiini, natriummolybdaatti, riboflaviini, kaliumjodidi, natriumfluoridi, fytomenadioni.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.