MAITOHAPPOBAKTEERI + B RATIOPHARM 30 KAPS

9,88 €
823,33 € / KILOGRAM
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kapseli
Tuotenumero (Muu) 2016855

Markkinoija

Teva Finland Oy

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää viittä erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa sekä B-ryhmän vitamiineja.



Annostelu:

1 kapseli 2 kertaa päivässä.
Päiväannos sisältää noin puolet päivän B-vitamiinien saantisuosituksesta sekä vähintään 1,5 miljardia elävää maitohappobakteeria.


Käyttötarkoitus:

Maitohappobakteeri + B ratiopharm sisältää kuutta erilaista kylmäkuivattua, luonnollista maitohappobakteerikantaa sekä B-ryhmän vitamiineja( B1, B2, B3, B5, B6, B12). Tuote sopii lähes koko perheelle kouluikäisestä ylöspäin sekä raskaana oleville ja imettäville. Kouluikäisille lapsille ja vanhuksille, joille kapselin nieleminen voi olla vaikeaa, kapselin voi avata ja sisällön sekoittaa pieneen määrään nestettä tai ruokaa.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Lactobacillus bulgaricus, nikotiiniamidi (B3-vitamiini), Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Streptococcus thermophilus, pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), kalsium-D-pantotenaatti (B5-vitamiini), Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, riboflaviini (B2-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä ja maissitärkkelystä), tiamiininitraatti (B1-vitamiini, sisältää rasvahappojen mono- ja diglyseridejä), syanokobalamiini (B12-vitamiini, sisältää maltodekstriiniä, natriumsitraattia ja sitruunahappoa), väriaine (E171), täyteaine (maissidekstriini), liivate, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, kolloidinen piidioksidi, talkki).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.