Möller Omega-3 Lihakset & nivelet 60 kaps

18,88 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 2173128

Markkinoija

Orkla Care Oy

Möller omega-3-valmiste lihaksille ja nivelille. Sisältää omega-3-rasvahappoja, magnesiumia, mangaania, C- ja D-vitamiineja sekä inkivääriä. Omega-3-rasvahapoista DHA (250 mg/vrk) edistää aivojen ja EPA ja DHA (250 mg/vrk) sydämen normaalia toimintaa. Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista rustojen toimintaa varten ja mangaani sidekudoksen muodostumista.



Annostelu:

Aikuisille (18-vuotiaasta alkaen): 2 kapselia / vrk.


Käyttötarkoitus:

Ruokavalion täydentäminen.


Raskaus ja imetys:

Ei sovellu raskaana oleville, imettäville


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Kapselit niellään kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Ei sovellu lapsille, raskaana oleville, imettäville tai säännöllistä lääkitystä käyttäville. Jos sinulla on diabetes, kohonnut verenpaine tai valmistaudut leikkaukseen, keskustele käytöstä lääkärisi kanssa. Pidä 2-3 viikon tauko 3 kuukauden yhtäjaksoisen käytön jälkeen. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

KALAÖLJY (triglyseridit), liivate (naudasta), ginsenguute (Panax ginseng CA Meyer), kosteudensäilyttäjät (glyseroli, sorbitoli), stabilointiaine (mehiläisvaha), vitamiinit (C-vitamiini, B6-vitamiini, B12-vitamiini,D-vitamiini), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), väriaineet (riboflaviinit, rautaoksidit ja -hydroksidit).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.