ThermaCare selkä 2 kpl

12,75 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 2kpl
Tuotenumero (Muu) 341002

Markkinoija

Navamedic AB

Thermacare® Lämpötyynyt. Itsestään lämpenevät tyynyt Helppo käyttää:



Annostelu:

Repäise pussi auki, kun haluat käyttää tuotetta. ThermaCare-tuotteen kuumeneminen terapeuttiseen lämpötilaan voi kestää jopa 30 minuuttia. Aseta tuote kipeälle alueelle siten, että elementtien tummemmatpuolet tulevat ihoa vasten, ja kiinnitä vyö. Jos olet yli 55-vuotias, käytä tyynyä vaatteiden päällä, älä suoraan ihoa vasten. Saavuttaaksesi parhaan tehon, käytä ThermaCare-tuotetta 8 tunnin ajan. Hävitä käytetty tyyny talousjätteen mukana


Käyttötarkoitus:

Pitkäkestoinen kivunlievitys: 8 tunnin lämpöhoito.
Kivunlievitys syvälämmön avulla.
Ei sisällä lääkeaineita.
Lievittää ylirasituksesta, venähdyksestä, revähdyksestä tai niveltulehduksesta johtuvaa lihas- ja nivelkipua.


Huomioitavaa:

Tuotetta ei saa käyttää yhdessä lihaskipuvoiteiden taimuunlaisten lämpöhoitojen ja/tai muiden voiteiden kanssa, eikä sairaalla, vaurioituneella tai rikkinäisellä iholla, eikä myöskään sellaisilla ihoalueilla, joilla on esiintynyt mustelmia tai turvotusta viimeisen 48 tunnin aikana, tai sellaisilla kehon osilla, jotka eivät tunne kuumuutta.
Tuote voi aiheuttaa palovammoja. Tarkista iho usein käytön aikana. Jos huomaat ihon ärtymistä tai palovammoja, poista tuote välittömästi. Palovammojen riski kasvaa iän myötä. Jos olet yli 55-vuotias, älä käytä tyynyä suoraan ihoa vasten vaan käytä sitä vaatteiden päällä, äläkä käytä sitä nukkuessasi.
Jos tuote tuntuu liian kuumalta, lopeta tuotteen käyttö tai käytä lämpötyynyä vaatteiden päällä sen sijaan, että käyttäisit tuotetta suoraan iholla.
Älä käytä tuotetta samalla alueella yli 8 tuntia 24 tunnin aikana.


Ainesosaluettelo:

Jokainen lämpöelementti sisältää rautaa (noin 2 g).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.