APTEEKKI AntiCram pore appelsiininmakuinen 14 tabl

9,44 €
96,33 € / KILOGRAM
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 14tabletti
Tuotenumero (Muu) 9277848

Markkinoija

Medifon Oy Ab

Raikkaan appelsiininmakuinen poretabletti. Sisältää magnesiumsitraattia, B-vitamiineja ja elektrolyyttejä eli suoloja. Lihasten ja hermoston normaalin toiminnan tueksi. Sopii myös vegaaneille.



Annostelu:

1 poretabletti liuotettuna veteen kerran päivässä


Käyttötarkoitus:

Edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa. Voidaan käyttää runsaan hikoilun yhteydessä esim. urheilusuorituksen aikana tai kesähelteellä.


Huomioitavaa:

Sisältää natriumkloridia (suolaa). Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elintapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
B6-vitamiinin turvallisen päiväsaannin yläraja on 12 mg. Tästä tuotteesta saatava B6-vitamiinin määrä vuorokausiannoksessa (20 mg) ylittää tämän määrän. Ei pitkäaikaiseen käyttöön.


Ainesosaluettelo:

**Trimagnesiumsitraatti, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, natriumvetykarbonaatti), **syanokobalamiini, **trinatriumsitraatti, **natriumkloridi, **kaliumkloridi, **tiamiinihydrokloridi, aromit (appelsiini, lime), **pyridoksiinihydrokloridi, makeutusaine (sukraloosi), väriaine (beetakaroteeni), **riboflaviini, **pteroyyliglutamiinihappo (foolihappo).
**Pääainesosat: EU ja muu kuin EU



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.