Minisun Monivitamiini Pehmonalle Marjaisa jr 120 kpl

20,26 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120kpl
Tuotenumero (Muu) 2398915

Markkinoija

Oy Verman Ab

Minisun monivitamiinit ovat helppo tapa varmistaa päivittäinen vitamiinien ja hivenaineiden saanti ympäri vuoden. Minisun Pehmonalle Monivitamiini Junior on nallen muotoinen, pehmeä ja pureskeltava monivitamiini etenkin lapsille. Minisun Pehmonalle Monivitamiini sisältää 13 vitamiinia ja kivennäisainetta. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior ei sisällä A-vitamiinia. Vain luontaiset värit, aromit ja makeutusaineet. Makeutettu hammasystävällisellä maltitolilla. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton ja maidoton.



Annostelu:

1-2 kpl päivässä: 3-10-vuotiaille 1 kpl päivässä ja yli 10-vuotiaille 2 kpl päivässä.


Käyttötarkoitus:

Monivitamiinivalmiste päivittäisen vitamiinien ja hivenaineiden saannin varmistamiseen erityisesti lapsilla.


Raskaus ja imetys:

Saa käyttää raskauden ja imetyksen aikana


Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaine (maltitoli), vitamiinit (C, niasiini, E, pantoteenihappo, riboflaviini, B6, tiamiini, foolihappo, biotiini, D3, B12), kivennäisaineet (sinkki, jodi), liivate (naudasta), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luontainen marja-aromi, mustaporkkanamehutiiviste, kiillotusaine (karnaubavaha). Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.