Benegast Dimexanol Adult 10 tablettia

13,74 €
196,29 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10tabletti
Tuotenumero (Muu) 2106227

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Nesteytysjuoma akuutin ja kroonisen ripulin hoitoon aikuisille.



Annostelu:

Aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset: liuota 1 poretabletti 3 kertaa päivässä puoleen lasilliseen (125 ml) vettä, sekoita ja juo heti. 5-12-vuotiaat lapset: liuota 1 poretabletti 2-3 kertaa päivässä puoleen lasilliseen (125 ml) vettä, sekoita ja juo heti. Nauti lisäksi vettä ja laimeaa mehua runsaasti. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet jatkuvat yli 3 vuorokautta. Ei henkilöille, joilla on vähänatriuminen ruokavalio tai munuaisten vajaatoiminta.


Käyttötarkoitus:

Nesteytysjuoma akuutin ja kroonisen ripulin hoitoon aikuisille. Valmisteessa on viruksia ja bakteereja sitovaa diosmektiitti -savea sekä nestetasapainoa ylläpitäviä suoloja. Hyvänmakuisen juoman sisältö on WHO:n suosituksen mukainen. Ohjeen mukaan käytettynä Dimexanol lyhentää ripulin kestoa ja vähentää oireiden voimakkuutta. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Sopii vegaaneille.


Ainesosaluettelo:

Morilyte (savi), dekstroosi, sitruunahappo, kalsiumkarbonaatti, natriumkloridi, kaliumbikarbonaatti, natriumbikarbonaatti, appelsiini-/greippiaromi, aspartaami, asesulfaami K. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.